Kennen jullie de poezensnor nog?

| Door: De spelverdeler in de categorie: Fc den bosch, Voetbal,

Indevliert.nl is ooit bij wijze van grap begonnen met de site “poezensnor” omdat we destijds bijna allemaal de mening hadden dat de resultaten van FCDB niet goed genoeg waren. We besloten toen met de indevliert crew om Ruud te gaan helpen door de trouwe supporters de mogelijkheid te geven de beste opstelling te selecteren. Ondanks onze hulp bleven de resultaten slecht met als dieptepunt de met 0-5 verloren thuiswedstrijd tegen volendam.

De meerderheid van de FCDB fans was het er toen wel over eens dat het zo niet langer door kon gaan en het FCDB management kwam aan met een nieuwe verlosser in de vorm van Rene “de kickboxer” van Eck. De eerstvolgende wedstrijden was het René van Eck effect haast niet te bevatten. De ene grote uitslag na de andere in het voordeel van ons cluppie. Totdat er 1 wedstrijd verloren werd, toen ging het weer snel neerwaarts, uiteindelijk ging het zelfs slechter als met Ruud “de poezensnor” Kaiser aan het roer.

Aan alle kanten werd geroepen om het ontslag van van Eck want: geen goede uitstraling, geen tactisch inzicht en geen resultaten. In het oog van de meeste Bossche supporters was het ook volledig terecht dat ook uiteindelijk René van Eck het veld moest ruimen. So far so good……

Het roer moest nu echt om en Wiljan Vloet werd aangesteld, je weet wel die schreeuwerd die nergens iets gepresteerd heeft en bij de meeste clubs met pek en veren buiten gezet werd. Fred had hier geen boodschap aan en besloot hem in al zijn wijsheid niet eenjarig zoals de laatste tijd gebruikelijk was bij FCDB, maar een meerjarig contract aan te bieden.

Sinds dat moment gaat het helaas nog veel harder richting de afgrond van ons FC en dus vragen we ons als indevliert crew oprecht af wat nu? Staat de positie van Vloet nog niet ter discussie? En zal door de hoge heren nog eens verantwoording worden afgelegd over het feit dat we nog 2 jaar met deze trainer zitten opgescheept en dat er totaal geen zicht is op verbetering? Om ons gevoel kracht bij te zetten hebben we de statistieken er op nageslagen en die zijn als volgt:

RUUD KAISER
—-
59 wedstrijden gespeeld
24 x winst
13 x gelijk
22 x verlies
—-
59 wedstrijden – 85 punten

———————————————————-

René van Eck

—-
41 wedstrijden gespeeld
13 x winst
11 x gelijk
17 x verlies
—-
41 wedstrijden – 50 punten

———————————————————-

Wiljan Vloet
—-
21 wedstrijden gespeeld
5 x winst
4 x gelijk
12 x verlies
—-
21 wedstrijden – 19 punten

Als we op het huidige tempo doorgaan en Wiljan Vloet heeft straks net als Ruud 59 wedstrijden achter zijn naam staan dan heeft hij de helft van het aantal punten behaald dat Ruud Kaiser gehaald had toen hij het veld moest ruimen.

Onze conclusie is wel duidelijk na het bovenstaande:
Het technisch beleid heeft de afgelopen jaren volledig gefaald en het ziet er niet naar uit dat het beter wordt.
Tijd voor echt een frisse wind met jonge frisse beleidsbepalers met helemaal nieuwe plannen.
Hebben we daar geld en tijd voor? Niet echt. Maar kan het zo verder gaan? Nee helemaal niet.

Dus wie staat er op voor een echt grote schoonmaak?

Artikel van 

De spelverdeler, fervent supporter van fc den bosch met een uitgesproken mening welke regelmatig de wereld in geslingerd wordt.

2 reacties

  • Onzin

    Wat een onzin conclusie aangezien alle trainers door zelfde mens(en) zijn gehaald. En je kunt zeggen over Vloet wat je wil maar je komt niet voor niks bij Sparta NEC Roda hoofd jeugdopleiding PSV ed. Of willen we trainers met een nog betere cv? Misschien dat Guardiola wel zin heeft in een jaartje Vliert.

  • VLDenBos h

    Het verschil in punten is niet zo groot. Bij Kaiser en van Eck moeten de bekerwedstrijden en de oefenwedstrijden eraf, scheelt 20 punten.
    De beker en oefenresultaten onder Vloet zijn niet van toepassing.
    Denk dat we met Vloet een trainer hebben die capabel genoeg is maar dat hij moet werken met een kwalitatief mindere selectie die ervaring mist en niet lijkt te leren van gemaakte fouten. Dit is wat t is op t moment vrees ik

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op facebook