Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

Stadiontour door ons eigen stadion De Vliert


Vak A crew member De Criticus reist voor zijn werk de hele wereld rond en bezoekt dan regelmatig voor indevliert.nl diverse stadions. Kei gaaf! Maar zoals de Criticus zegt “Stadion de Vliert blijft toch iedere keer weer voelen als thuiskomen”. En zo is het, er zijn stadions waar 80.000 fans in kunnen, die het dak dicht kunnen doen en die 742 Business loges hebben maar er is maar een Stadion de Vliert! Ons stadionekke dat voor het eerst zijn poorten opende in 1951, www.indevliert.nl/zijn-tijd-ver-vooruit-stadion-de-vliert-in-1951 en na diverse verbouwingen in zijn huidige vorm staat te pronken in het Bossche.

Maar waar wij in diverse andere stadions al rondleidingen hadden gehad, bedachten we dat we naast onze eigen tribune eigenlijk nooit in de rest van het stadion De Vliert komen. En het kan haast niet anders dat dit met jullie ook het geval is!? Hoogste tijd daarom voor een aflevering van de Vak A crew on tour en wel in ons eigen stadion De Vliert, de trotse naamgever van onze eigen site Indevliert.nl.

Klik lekker mee en geniet, net zoals wij dat deden tijdens de rondleiding die wij kregen van Guido van de Kamp, onze oud keeper en nu facilitair medewerker bij FC Den Bosch.

Woorden zijn nu verder niet nodig, soms zeggen beelden genoeg, enjoy!