Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

Brabants Dagblad, ik word moe van je

Zaterdagochtend, lekker vrij, ontbijtje, krantje erbij, verslag lezen wat het Brabants Dagblad te zeggen heeft over NAC – FC Den Bosch.

Maar eerst wordt mijn aandacht getrokken door de column van Henk Mees “Twee Gezichten”.
Een diepe zucht is het resultaat. Waarom, echt, waarom Henk? denk ik.

Beste Henk, de asielzoekers problematiek is iets van de gehele maatschappij, niet alleen van Nederland, niet alleen van Europa maar van de hele wereld. En iedereen heeft een mening. Dus ook in en bij FCDB en zijn supporters. En inderdaad Henk, FC bestaat uit veel voetballers van allerlei rassen en culturen net zoals Nederland met alle goede en slechte zaken die ze voortbrengen.

Maar Beste Henk, waarom moet jij perse vandaag de wereld problematiek richten op FC? Jij, die hebt meegewerkt aan het jubileumboek “Vallen en opstaan” moet toch weten hoe moeilijk FC het heeft en dat we er met zijn allen alles aan doen om te zorgen dat het weer goed gaat met FC.

Daarom valt het me zo erg van je tegen dat je op een dag als vandaag een onderwerp als de asielzoekers problematiek en al zijn bijbehorende zaken en de problemen die er in het verleden zijn geweest met de FC Fans moet ventileren naar FC. Vandaag, wanneer het een keer echt feest is bij FC vanwege zijn 50 jarig jubileum.

Maar gekke Henkie, je doet maar, ik weet beter. Ik ga over een paar uur naar de Vliert! Lekker genieten van een leuke wedstrijd, artiesten, presentatie van een mooi boek, vuurwerk en een feestje.

Dus beste Henk (toch maar beste want ik heb geleerd dat je een feestje niet mag verpesten) als je over wat voor problematiek ook wilt praten, Asielbeleid, supporters problematiek, de ozonlaag, hoge kosten van krantenpapier. Maandag ben ik je man, je kan me contacten via indevliert.nl.  Maar beste Henk, nu even niet want vandaag is het FEEST!!!!!!!!!