Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

Colin Kâzım-Richards per direct naar FC Den Bosch

Van unne verslaggever

De eerste resultaten van de plaatsing van spelers van Feyenoord bij ploegen uit de Jupiler league is een feit. Colin Kâzım-Richards gaat per direct van de club uit de Maasstad naar de eerste divisionist FC Den Bosch.
Trainer Rene van Eck geeft aan dat hij zeer tevreden is over de slagvaardigheid van het bestuur van Fc Den Bosch.
“Dit is precies wat ik nodig had” aldus de Bossche trainer. “Kâzım-Richards is een echte knokker, iemand die een gevecht niet uit de weg gaat en de nodige agressie en trapkracht meebrengt”. Op de vraag met wat voor tactiek van Eck gaat spelen, 4-4-2 met Kâzım-Richards en Pozder erom omheen cirkelend of 4-3-3 met Kâzım-Richards als diepe spits, reageert van Eck verbaasd.
“Spits? wie? Kâzım-Richards? Nee joh” geeft van Eck aan. “Ik doe weer mee aan het jaarlijkse Rotterdamse Kick boxgala in 2016 en met wie kan ik nu beter trainen als met een voetballer die als beste kwaliteit knokken heeft!”. “Dan kun je maar bij een man uitkomen: Colin Kâzım-Richards”. Feyenoord wilde echt af van de meer vechtende en ruzie makende als voetballende speler en ging zo ver dat ze Colin Kâzım-Richards salaris gewoon doorbetalen om als sparringsmaatje te gaan functioneren van de kickboxende FC Den Bosch trainer van Eck.

Ut moet nie gekker worden!