Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

Verslag F.C. Den Bosch – Excelsior, Donderdag 8 Mei 2014, 19:45 uur, 2e ronde Jupiler play offs

WP_20140508_005

Kaartjes in de pocket we kunnen naar F.C. Den Bosch – Excelsior!

WP_20140508_001

Het is kut weer, maar de Eretribune vak A Crew is onderweg naar de Vliert.

WP_20140508_010

Warming up, de M-side heeft er al zin in!

Het gaat bijna beginnen

Tijdens de wedstrijd geen zin om fotokes te maken, Excelsior begint fel, FC vangt ze goed op en neemt langzaam het heft in handen. Zeker als we met 1-0 door Quekelke voorkomen. Vlak voor de rust breekt een speler van excelsior door. Tim Hofstede vloert hem. Terechte rode kaart, maar we komen de rest van de eerste helft goed door!

WP_20140508_020

Rust

De 2e helft gaf eigenlijk een eenzijdig beeld, Excelsior viel aan en FC moest verdedigen. De gevolgen van de rode kaart waren duidelijk. Overal kwamen we een stap te  laat omdat we met een man minder moesten voetballen. Daarnaast stond Excelsior gewoon goed te voetballen. 3x een mooi doelpunt van de gasten uit Rotterdam. FC werkte hard maar dat was helaas niet genoeg. Einduitslag 1-3. Het wordt zondag moeilijk voor de blauw witten in Rotterdam, maar de strijd is pas gestreden als de 90 minuten voorbij zijn!