Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

Fc den bosch laat haar supporters niet meer in de kou staan

Dat we de laatste tijd als supporter niet warm worden bij het spel van ons Fc denbosch is bij iedereen die ons clubje volgt wel bekend. De de dalende toeschouwersaantallen en dus lege plekken op de tribunes wordt per wedstrijd groter.

De hooguit 2000 supporters (2700 volgens Fcdenbosch) die afgelopen vrijdag de moeite namen om naar de wedstrijd tegen Volendam te komen zullen zich misschien wel gaan afvragen of ze de volgende keer met -3 opnieuw een wedstrijd gaan kijken. Natuurlijk is het goed om te proberen om extra mensen te trekken met leuke actie’s als gratis introducee als seizoenskaarthouder of zoals de komende thuiswedstrijd tegen Emmen gratis entree als je verkleed komt, maar dit levert volgens ons niet echt veel op. Wat wel werkt is goed voetbal, sfeer op de tribunes en natuurlijk de service die in het stadion wordt geboden aan de toeschouwers, en juist aan dat laatste wordt de laatste tijd te weinig aandacht geschonken. Want als de spelers ons in de kou laten staan dan moet het bestuur toch proberen om ons op een andere manier warm te houden en dat is nu net wat zij na laten te doen. Wat heb je aan kachels op de tribune als deze toch niet branden? Het is toch te gek voor woorden dat deze kachels zelfs bij -3 niet aangaan. En op de vraag van ons aan Maarten de Gruyter wanneer ze eindelijk eens een keer aangaan wordt er gezegt dat er geen geld voor is.

muntjes-automaatDaarom zijn wij van “in de vliert”gisteren bij elkaar gekomen om over dit probleem te praten en uiteindelijk na lang vergaderen zijn we tot een oplossing gekomen. De ervaringen die sommige van ons hebben opgedaan bij verschillende campings door heel Europa hebben geleid tot dit idee. We gaan op elke tribune van ons stadion een automaat hangen, mocht het dan koud worden dan heb je als supporter de mogelijkheid om een aantal euro in de automaat te gooien, als dit gedaan is wordt er gas geleverd en gaan de kachels op de desbetreffende tribune branden, en misschien als ze een goede deal met Essent maken kunnen ze hier nog wat geld aan overhouden. Wij van “indevliert.nl” hebben in ieder geval alvast via marktplaats deze muntjes automaten gekocht, wij gaan er vanuit dat deze automaten 9 februari in gebruik genomen kunnen worden en we vanaf dan niet meer in de kou staan.

We zijn benieuwd, tot maandag 9 februari bij de wedstrijd Fc Den Bosch- Emmen.