Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

Helemaal nieuw, indevliert.nl V2!!!!!!!

Ja, hier is ie dan! De geheel vernieuwde indevliert.nl!!!

Wat begon als voetbalhumor op de tribune, heeft geleid tot echte actie van de Eretribune Vak A Crew met poezensnor.nl en de start van indevliert.nl in December 2013. Maar we hebben de smaak te pakken en willen meer. Want ons Clubke F.C. Den Bosch is in beweging en hoe! Seizoen 2013/2014 was er een van alle uitersten zowel binnen als buiten de lijnen maar de toekomst ziet er wat ons betreft goed uit. Buiten de lijnen is de structuur door Maarten de Gruyter zichtbaar en het Elftal van Trainer Ruud Kaiser lijkt er ook te staan.

Daarom zijn wij er extra trots op om onze eigen geheel vernieuwde indevliert.nl te presenteren! Ons eigen webmenneke De Spelverdeler heeft de afgelopen tijd flink zijn best gedaan en we kunnen met recht zeggen dat het resultaat er mag zijn! Indevliert.nl is klaar om samen met FC de komende voetbaljaargangen in te gaan. Een geheel vernieuwde layout en opzet die gezien mag worden. De vernieuwde indevliert.nl biedt buiten onze oude vertrouwde kritische analyses en artikelen met een knipoog ook iets helemaal nieuws.

Een nieuwe rubriek die we echt helemaal te gek vinden: “On tour met de Criticus”. Ons Crew lid de Criticus komt over de gehele wereld en bezoekt daar voor indevliert.nl zo veel mogelijk stadions waar hij de de plaatselijke bevolking kennis laat maken met onze FC en ons laat zien dat er buiten ons eigen De Vliert nog meer voetbal stadions zijn. Als opening in de vernieuwde indevliert.nl trapt hij af met een bezoek aan het Sangam Stadium in Seoel, Zuid Korea.

De Eretribune vak A crew hoopt dat iedereen die FCDB een warm hart toedraagt en geïnteresseerd is in FC net zoals ons zal genieten van de vernieuwde indevliert.nl. Maar ja, als onze nieuwe Italiaanse topper Edoarda Ceria zo blijft ballen als afgelopen vrijdag tegen VVV Venlo komt het allemaal goed!

Enjoy