Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

Het is toch niet te geloven!!!! Maar alles komt uiteindelijk goed!

We zijn er al een paar dagen echt mee bezig.

NEC is kampioen geworden van de Jupiler league seizoen 2014/2015 en ze zullen naar het laat zien een record aantal punten gaan halen. Dat clubske uit Nijmegen heeft dit seizoen dan wel een schuld van 2 Miljoen euro, maar ach ja, wat is nieuw in de voetballerij. Dus uiteindelijk gewoon een goede prestatie en gefeliciteerd dan maar….

Wat wij van de vak A crew van indevliert.nl niet zo fijn vinden van die Nekkers is dat de aanvoerder van NEC de hele wedstrijd naar onze Ant heeft lopen loeren en achter hem aan heeft gelopen. Rens van Eijden was namelijk nogal onder de indruk. Niet van Anthony zijn kapsel, niet van zijn nieuwe voetbalschoenen maar de aanvoerder van NEC vond Lurling zijn aanvoerdersband helemaal te gek.

Renske zijn eerste actie na het laatste fluitsignaal was dan ook naar wij gehoord hebben een sprintje naar de Bossche aanvoerder “Anthony, bedankt voor de wedstrijd jonge, goed gespeeld, het is me toch wel een eer dat ik in mijn carrière nog een keer tegen jou heb mogen voetballen!” Anthony keek van Eijden een beetje bedremmeld aan “Ja, jij ook bedankt” zei Lurling.

En toen kwam het hoge woord eruit “Ik vind je aanvoerdersband zo gaaf, mag ik hem hebben?”. Lurling nog helemaal bedremmeld, deed zijn band af en gaf deze aan Van Eijden “Wel zuinig op zijn he, is een unieke!” Maar voordat Anthony er erg in had was de aanvoerder van NEC weg, met de indevliert.nl FC Den Bosch – NEC aanvoerdersband die wij aan onze lezers wilden verloten!!!

Anthony besefte pas wat ie gedaan had toen hij van onze materiaal man Frank te horen te kreeg dat ie dat toch niet echt had mogen doen!! En het bovenstaande is echt waar!!!

Maar ja, onze trouwe lezers teleurstellen kan ook niet, daarom wordt nu een kopie gemaakt van de indevliert.nl FC Den Bosch – NEC aanvoerdersband die dan wel niet gedragen is maar wel een EXTRA mooie handtekening krijgt van Anthony Lurling!

Dus beste,

Jip van der Linden

Jouw naam kwam uit de loting als winnaar van deze indevliert.nl FC Den Bosch – NEC aanvoerdersband, stuur svp je NAW gegevens naar info@indevliert.nl en dan zorgen wij dat deze op zijn eigen manier zeer bijzondere band, zodra deze binnen is naar je wordt opgestuurd of afgeleverd!!

fcdb nec