Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

Hoe ziet de werkdag/week van Fred van der Hoorn eruit?!

Afgelopen maandag werd bekend dat de 30 jarige Erik van de Ven het komende anderhalf jaar assistent trainer wordt bij FC. Van de Ven is reeds trainer van de B1 bij Brabant United en hoofdtrainer bij zondaghoofdklasser sv Top. Met die laatste job stopt hij volgend seizoen. Allemaal goed nieuws volgens Technisch Manager Fred van der Hoorn. Fredje had nl. de laatste 3 maanden ook als assistent  meegewerkt op het trainingsveld.  “En dat bleek uiteindelijk te veel te zijn” gaf Fred aan. De combinatie assistent trainer,  alle werkzaamheden die bij een Technisch Manager horen en alle andere niet voetbal gerelateerde zaken waren gewoon teveel en Fred is zoals hij zegt “Hard nodig op kantoor”. Toen vroeg ik me het volgende af:

Hoe ziet de werkdag/week van Fred van der Hoorn eruit?!

Wat houdt dat nou in “Technisch Manager” zijn? Ben je dan de hele dag bezig met schaduw elftallen aan het opzetten en uitproberen in FIFA pro? Lees je het contract van Jan van Grinsven toch nog maar eens door om er zeker van te zijn dat je geen . of , vergeten bent? Ik kan me voorstellen dat je aan het begin en het einde van het seizoen hier heel druk mee bezig bent maar de rest van het jaar? En de overige niet voetbal gerelateerde zaken? Je kan wel iedereen 5x per uur voorzien van koffie en als je de Businessroom 2x per dag gestofzuigd hebt is ie toch echt wel schoon zou ik zo zeggen!

Ik weet dus duidelijk niet wat Fred de hele dag doet. En als je iets niet weet moet je het vragen! Daarom vonden wij het niet meer dan een goed idee in het kader van de transparantie die we toch in de organisatie van onze club willen hebben om het Fred gewoon te gaan vragen. We hebben daarom naar Fred en Guido v/d Kamp als “contactpersoon staf en spelersgroep, interviewafspraken, fotoshoots, persberichten, vragen van de media, en alle overige mediazaken” zijnde de volgende mail gestuurd:

mail fred werkweek

(klik op het bovenstaande voor een vergroting)

We zijn benieuwd of en wanneer we een reactie krijgen van Fred?!

Natuurlijk wel! Toch? Of zal ie het te druk hebben voor de FC Den Bosch supporters……………..??

HEYA Den Bosch