Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

Ik wil nou ook wel een keer de Bloe Ree spelerdt winnen! Deel 2

Afgelopen vrijdag hebben we de pot FCDB – Telstar mogen aanschouwen. Ik ben nu pas in staat om een reactie hierop te schrijven. Wat een beroerde wedstrijd was dat. Niet normaal. Maar wij van de Eretribune vak A crew weten waar het aan ligt. Was het de afwezigheid van de geschorsten? Nee!! Was het de afwezigheid van de diverse geblesseerden? Nee!! Kwam het door het snelle uitvallen van Stam? Nee!! Kwam het door de kwaliteit van Telstar? Echt niet!!!!

Hoe kwam het dan dat er werkelijk niks goed ging tijdens de wedstrijd?

DOOR TOSHIBA!

Wat? Door TOSHIBA zie ik nu jullie denken? Ja door TOSHIBA!! Wij van de Eretribune vak A Crew denken namelijk dat TOSHIBA door zijn voorraad Bloe Ree spelerdts heen is en de spelers van FC opdracht heeft gegeven om vooral niet te scoren tegen Telstar!  Als er niet gescoord wordt hoeft TOSHIBA ook geen Bloe Ree spelerdts weg te geven! Een andere verklaring dan dit voor het beroerde spel kan er gewoon niet zijn.

Maar beste mede FC supporters, niet getreurd, via de schoonmaakster van Dhr. Engels, de directeur van TOSHIBA hebben wij gehoord dat TOSHIBA een alternatief heeft gevonden in hun magazijnen die ze nu gaan weggeven bij ieder doelpunt, FC kan er weer tegenaan en er op los scoren:

 

$_851

 

HEYA DEN BOSCH!! En beste mensen van TOSHIBA, met alle gekheid op een stokje, namens de Eretribune vak A crew:

bedankt voor het sponsoren van ons clubske!!!!