Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

Ik wil nou ook wel een keer de Bloe Ree spelerdt winnen!

Zo, mijn oeteldonks jasje is gelucht, mijn dasje zit in de was en ook al had ik woensdag nog lekker een dagje vrij, ik ben nog niet helemaal de oude merk ik wel. Maar dat maakt niet uit want ik kijk al weer uit naar het volgende uitje, vrijdag gaan we weer lekker naar ons FC. Ik heb er zoals altijd zin in. Want ik heb een goed gevoel. Ik voel dat we gaan winnen en vaak gaan scoren. En wat gebeurt er als wij scoren? Juist!

Dan verloot onze hoofdsponsor TOSHIBA een Bloe Ree spelerdt, op te halen bij Expert op de Helftheuvelpassage!!!!!!!

Al jaren zit ik iedere keer als FC heeft gescoord vol spanning te luisteren naar onze omroeper! “Ook nu verloot onze hoofdsponsor TOSHIBA een geweldige Bloe Ree spelerdt tussen de  seizoenkaarthouders en die gaat deze keer naar Dhr. K.L. Jansen op vak m5 rij 7”, shit weer niet… Het volgende doelpunt punt ik mijn oren weer; “Dhr. van de Ven, vak m6, rij 3″…… Godsamme, weer niet, hoe kan dit nou??

Wat is de kans eigenlijk dat ik een Bloe Ree Spelerdt kan winnen? Gemiddeld komen er tijdens de laatste thuiswedstrijden tussen de 3.500 en 4.000 fans kijken, maar hiervan hebben er ongeveer 1.200 een seizoenkaart. Als we gemiddeld per wedstrijd 2 x scoren en we hebben 19 thuiswedstrijden en rekening houdend met de verdeling van het aantal seizoenkaarten over de verschillende tribunes en de 3 jaren dat Toshiba hoofsponsor is maakt dat ik een kans van 1 op de 10,5263 heb dat ik ooit een Bloe Ree spelerdt zou winnen. Helaas ben ik bang dat mijn droom niet uitkomt want mij gevoel zegt dat de Bloe Ree spelerdt altijd wordt gewonnen op M?!

Sjeloers? Of de alcohol van de afgelopen dagen nog niet helemaal uitgewerkt? Ik weet het niet, wat ik wel weet dat ik hem zo graag ooit een keertje zou willen winnen zodat ik hem thuis kan koesteren als mijn eigen trofee als voorbode van de echte voor FC:

kampioensschaal