Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

In de Vliert, BLOG van de Eretribune vak A Crew

Hier zijn we dan: indevliert.nl

Sarcastisch met een knipoog, zo zijn we, de crew van Eretribune vak A. Wij zijn supporters van FC Den Bosch sinds de dag dat we geboren zijn.

De meeste van onze crew lopen al jaren mee, begonnen bij FC aan de hand van ons vader, toen we ouder werden de hele 80’er jaren glorie meegemaakt. Van Vak H naar Vak P in ons groene bomberjack, toen de de M-side in al zijn glorie. Sommige zijn wat jonger maar niet minder Fc’er.

Heel Nederland hebben we gezien met ons FC, zijn wij hooligans, nee, wel hele fanatieke supporters die met heel hun hart voor alles staan wat FC Den Bosch is.

We hebben ons nu verenigd in de groep Eretribune vak A, waarom die naam? Alle vakken in de Vliert hebben hun historie, H, P, M nu is het tijd voor vak A van de Eretribune vonden wij!

Als wij bij FC zijn, thuis of uit wedstrijd, training of open dag dan hebben we het over alles, FC, voetbal en alle andere zaken wat voetbal supporters mooi vinden. En dan lullen we niet zomaar, nee alles “met sarcasme en een knipoog” wat onze lijfspreuk is geworden.

En zo volgen we ook onze FC, doordat het de afgelopen maanden niet echt lekker ging vonden we dat iets moesten doen, we moesten onze trainer helpen want het leek of hij af en toe de weg kwijt was met zijn opstellingen en het eerste project was geboren: poezensnor.nl

Een ideale manier om de trainer te helpen om via zijn hobby een voor hem te volgen opstelling te krijgen: iedere speler had zijn eigen poezennaam. Dit was leuk, maar we willen meer. En daarvoor hebben we nu indevliert.nl.

De blog van de crew van Eretribune vak A.

Hiermee gaan we FC volgen op onze manier, sarcastisch en met een knipoog!