Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

Indevliert.nl ook in seizoen 15/16 aanvoerdersband sponsor

Na in seizoen 2014/2015 voor het eerst, de per wedstrijd unieke aanvoerdersbanden voor FC Den Bosch geleverd te hebben, gaat indevliert.nl hier ook mee door in het seizoen 2015/2016.

Dus ook nu weer heeft de aanvoerder van FCDB net dat stukje meer uitstraling dan de tegenstander. Want of het nu Anthony of Maarten is, wij zijn trots dat we weer voor iedere wedstrijd een aanvoerdersband gaan leveren met daarop o.a. de tegenstander en datum van de wedstrijd.

We hebben de aanvoerdersband nu iets gewijzigd doordat het shirt van FC nu witte mouwen heeft waardoor de oude opzet van de band niet zo op viel. Dat hebben we opgelost door de rood/witte blokken van de Brabantse vlag toe te voegen. Al met al is ie weer mooi!

Verder gaan we de aanvoerdersbanden van iedere thuiswedstrijd schenken aan het FCDB VIC project. Hierdoor wordt het desbetreffende kind dat als VIC gast is uitgenodigd nog eens extra in het zonnetje gezet. Voor de aanvoerdersbanden van de uitwedstrijd hebben we ook veel in petto maar hierover later meer.

Al met al zien onze mannen er perfect uit met hun nieuwe outfit! Daar kan het niet aan liggen, nu de punten nog!

 

 

HEYA Den Bosch