Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

Ja leuk, heel even wat anders!!!???

Na de zeperd van afgelopen zondag tegen Excelsior, de vragen over welke keeper er bij FC in het doel moet staan, het ontslag van Peter Bijvelds en andere collega’s uit de FCDB organisatie, de tekorten op de begroting en noem maar op wat we afgelopen seizoen al voor de kiezen hebben gekregen denk ik dat het even tijd wordt om de gedachten te verzetten. Niet alleen voor ons, de supporters van FC, maar ook voor de technische staf, de keepers, de voetballers, de materiaalman, de sjeik en iedereen die bij FC betrokken is. Gewoon, effe leuk je gedachten verzetten om er daarna weer voor 100% tegenaan te gaan!

Hoe kan je dat nu als voetbal en FC fan het beste doen? Wellicht kun je op aanraden van je Oma naar www.lerenhaken.nl surfen maar dat zijn nou niet de sites waar de gemiddelde voetbal fan wakker van ligt. Daarom willen we de voorkeuren van de vak A crew van indevliert.nl met jullie delen om even de FC gedachten te verzetten:

www.indehekken.net De site voor de “Against modern football” aanhanger, veel clips over supporters in binnen en buitenland en leuke verhalen over de goede oude tijd!

www.footballculture.com T-shirts verkopende blog, goed voor te gekke T shirts die alles met de andere kijk op het voetbal te maken hebben en een goede bijbehorende blog waar veel mooi gimmics over het voetbal besproken worden.

www.voetblah.wordpress.com Blog van voetbalgekke Hollanders die overal een uitgesproken mening over hebben.

www.transfermarkt.co.uk Om te kijken wat die ene speler kost die we eigenlijk wel graag bij FC erbij zouden willen hebben!!!

www.vi.nl Het multimedia gedeelte van de het grootste blad van Nederland op voetbal gebied.

www.voetbalprimeur.nl Voor nieuwtjes op voetbal gebied, officieus en officieel voetbalnieuws.

www.fhm.nl De andere ballen !!!

www.autoweek.nl We moeten natuurlijk wel op een goede manier naar de Vliert vervoerd worden!

www.fail.nl Als je echt effe wat anders wil!

www.nu.nl Er gebeuren blijkbaar ook andere dingen op de wereld als voetbal???!!!

 

En voor degene die het toch niet los kunnen laten:

www.fcdbfans.nl De supporterssite van FC!

www.denboschfc.nl Denbosch FC, groep “hardere” supporters goed voor veel sfeer acties!

www.scfcdb De Supportsclub van FC Den Bosch.

www.fcdenbosch.nl De officiële site van ons clubske.

www.voetbalstatistieken.nl Site met alle statistieken en info over FCDB!

 

Oproep!

Mocht je andere leuke , net weer even andere voetbalsites kennen? Bij deze ben je uitgenodigd om ze met ons te delen, kunnen ook wij fijn even onze gedachten verzetten!!