Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

Naakte vrouwen

Het is iets dat de beleidsbepalers van FC al jaren bezig bezighoudt : Hoe krijgen we meer fans in stadion de Vliert? Helaas is Den Bosch nooit echt een voetbalstad geweest. Zelfs in de de zogenaamde hoogtij dagen eind 80’er en begin 90’er jaren trok FC geen tienduizenden supporters per wedstrijd naar de Vliert. Een kort overzicht van de toeschouwers aantallen de afgelopen jaren en in welke divisie we voetbalden:

04/05 5790 ere, 05/06 3388 1e, 06/07 3876 1e, 07/08 4155 1e, 08/09 4090 1e, 09/10 4056 1e, 10/11 4391 1e, 11/12 4063 1e , 12/13 3822 1e en het afgelopen seizoen 13/14 3637 toeschouwers.

Hieraan kun je zien dat FC een hele trouwe kern van vaste supporters heeft, dit is een groep van zo’n 3500 man die er de laatste jaren altijd zitten. In goede en in slechte tijden! Maar wat opvalt is dat de totale toeschouwers aantallen de laatste jaren afneemt. En dat moet anders dachten de hoge heren van FC en begonnen na te denken over hoe ze de Vliert drukker bevolkt zouden kunnen krijgen, een speciale denktank werd ingesteld en de ene na de ander actie werd geïnitieerd:

Bestel en betaal je seizoenkaart voor 31 Mei 2014 en krijg een FCDB wedstrijd shirt gratis! Natuurlijk direct meegedaan, seizoenkaart besteld en snel betaald en ik ben nu de trotse bezitter van een geweldig FCDB wedstrijd shirt. Het enige wat jammer is dat enkele shirt maten pas heeeel laat beschikbaar waren waardoor onze eigen Supersub Jr met tranen in zijn ogen moest zien dat zijn vriendjes al in het nieuwe ajakkes shirt rondliepen terwijl hij zo graag zijn nieuwe FC shirt wilde showen!!

Belacties. Onze eigen spelers werden ingezet om supporters op te bellen die hun seizoenkaart nog niet verlengd hadden!

FC Den Bosch verloot elftal aan prijzen. Omdat FC zijn seizoenkaarthouders wil belonen worden er 11 dagen lang op iedere dag mooie prijzen weggegeven!

Bepaal zelf wat je betaald tegen PSV. Omdat PSV niet met de beloofde mix van het A elftal en jong PSV kwam kon iedereen zelf bepalen wat hij betaalde voor zijn toegangskaartje voor de oefenwedstrijd FCDB-PSV.

 De Eretribune vak A crew was natuurlijk ook aanwezig bij de oefenwedstrijd tegen PSV, lekker weer, leuke tegenstander en de mogelijkheid om onder het genot van een pilsje wat te ouwehoeren en naar FC te kijken. Maar het bleef niet alleen bij naar FC kijken. De wedstrijd was net begonnen toen de aandacht van het volle tribune vak zich richtte op iets anders. Een prachtige jonge dame liep in haar luchtige zomerjurkje de tribunetrap op. Haar blonde haren glansden in de zon en haar volle borsten deinden mee met iedere trap trede die ze nam. Ook wij hadden op dit moment geen oog voor het voetbal en keken naar deze dame die naar later bleek de vriendin van onze Zweedse voetballer Joel Qviberg te zijn. Ook boven aan de tribune keken Fred van de Hoorn en Maarten de Gruyter gefascineerd naar deze Zweedse ?? schone. Fred boog naar Maarten en zei “Zo zie je maar dat ons eigen TMKKV systeemgoed werkt. “TMKKV systeem?” vroeg Maarten vragend aan Fred. “Ja” zei Fred met een grote glimlach op zijn gezicht. Talent, Mentaliteit, Karakter, Knappe Vriendin! Terwijl hij nog met een Big Smile naar Maarten de Gruyter keek keerde hij al weer snel in realiteit terug vanwege de enorm harde por in zijn zij, die hij kreeg van zijn naast hem zittende vrouw (Fred jonge, beterschap met je gekneusde rib!). Maarten de Gruyter echter, kreeg een hele andere ingeving toen hij het hele tribune vak naar dat mooie vrouwke zag kijken. Mannen vinden voetbal leuk dacht hij, maar mannen vinden mooie vrouwen helemaal leuk!  Sex sells!!!! Hier kan FC zijn slag mee slaan en hij bedacht de volgende FC seizoenkaart actie op dat moment.

Iedere seizoenkaarthouder die een nieuwe seizoenkaarthouder aanbrengt krijgt het boek MOOI! van Rene de Haan. Mooi! is een boek van naaktfotograaf Rene de Haan waarin zijn modellen op schitterende wijze naakt zijn gefotografeerd.  Dit boek wordt bij iedere nieuwe aangebrachte seizoenkaarthouder voorzien van handtekeningen van de selectie en dan door Maarten persoonlijk, of door een van de selectiespelers, aan degene overhandigd die de nieuwe seizoenkaarthouder heeft aangebracht.

Een op zich schitterend idee van onze Maarten. Waarom “op zich” dan? Zal ik je vertellen en Maarten had dit kunnen weten als Bosschenaar zijnde. De meeste vrouwen uit het Bossche zijn niet alleen de mooiste van het land! Ze zijn daarnaast zeker niet op hun bekske gevallen en hebben vaak een sterk karakter. Al met al maakt deze eigenschappen van de Bossche vrouwen het haast onmogelijk om een seizoenkaart te verpatsen aan je maat om daarmee een boek met naakte vrouwen op je salon tafel te krijgen.

Of ben ik het enige mietje?? We zullen het zien. Vol verwachting kijken we uit naar de tribune bezetting de komende thuiswedstrijd!

HEYA DEN BOSCH