Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

NIEUW: De indevliert aanvoerdersband voor FCDB!

Het kan zo niet langer. De aanvoerdersband van FC Den Bosch. We zagen hem liggen tijdens ons interview met Frank van Daal, de materiaalman van FC en hadden direct medelijden met Lurling. 975.345 wedstrijden in het betaalde voetbal, aanvoerder van FC Den Bosch en dit aanvoerderschap moeten uitdragen met een band die al 40x is uitgewassen en zijn beste tijd heeft gehad. Nee, dit moet anders dacht de vak A crew en gelukkig werden we door onze materiaalman op een goed spoor gezet. Bij Sparta wordt voor iedere wedstrijd nl. een nieuwe band gemaakt. En een oud Bosch gezegde luidt: “Wat ze in Rotjeknor kunnen, kennen we in Den Bosch beter!”

Daarom ging de creatieve tak van indevliert.nl aan de gang. Ontwerpen zijn gemaakt waar Picasso tot Vincent van Gogh jaloers op zouden zijn en het Noord Brabants Museum hing al aan de lijn nadat ze lucht hadden gekregen van de diverse kunstzinnige uitspattingen voor de nieuwe FC Den Bosch aanvoerders band. Maar beste FCDB fan, wees gerust, Picasso is dan wel groot in Barcelona, Van Gogh heeft zijn eigen museum in Amsterdam, maar wij FC’ers volgen ons hart. En ons hart vertelt ons waar we aan denken als we het over FC hebben: Geen crea bea fratsen maar stoer, De Vliert, en vooral met heel mijn hart.

indevliert.nl gaat de door Anthony Lurling gedragen en door hem van een handtekening voorziene aanvoerdersbanden per wedstrijd verloten en weggeven aan onze trouwe volgers!

Het doet de vak A crew van indevliert.nl dan ook deugt om aan jullie te presenteren:

De indevliert FC Den Bosch aanvoerdersband:

IMG-20150317-WA0004

De indevliert aanvoerdersband is uniek! Iedere wedstrijd weer! Elke wedstrijd worden namelijk de logo’s van FC Den Bosch, de tegenstander en de speeldatum gedrukt op de indevliert aanvoerdersband. Zo loopt onze Ant er iedere keer weer mooi en netjes bij als aanvoerder! En is ie een keer geblesseerd dan is zijn vervanger dubbel gemotiveerd. Want wie wil er nou niet de drager zijn van deze o zo mooie aanvoerdersband?!

IMG-20150317-WA0005

De vak A crew doet veel zelf, maar dit idee had niet uitgewerkt kunnen worden zonder de hulp van FC Den Bosch en onze trouwe sponsor Trion (www.trion.nl) die we ook nu weer danken voor hun steun!! De indevliert aanvoerdersband gaat zaterdag 21 maart 2015 voor het eerst door onze aanvoerder Anthony Lurling in de wedstrijd tegen Roda JC gedragen worden.

Maar dat is nog niet alles, indevliert.nl gaat de door Anthony Lurling gedragen en door hem van een handtekening voorziene aanvoerdersbanden per wedstrijd verloten en weggeven aan onze trouwe volgers! Houd daarom indevliert.nl en onze indevliert Facebook pagina in de gaten. De eerste aanvoerdersband gaat verloot worden onder onze volgers op facebook, wil je ook kans maken? Like ons dan direct op facebook!

like_us_facebookA-copy