Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

Nieuwe hoofdsponsor voor FC Den Bosch met ingang van seizoen 2014/2015!

Nu de komende week helemaal in het teken staat van de play off krakers tegen Excelsior en we daardoor dit weekend geen wedstrijd van FC kunnen zien had ik me voorgenomen om de 2e halve finale in de Champions league tussen Chelsea en Atletico Madrid op TV te gaan kijken. Dit kan echter weleens wat moeite geven als je samen leeft in een huis dat mede bevolkt wordt door 3 vrouwen. De dames wilde echter Magic Mike, een of andere film die over six packs gaat zien en daarom werd ik verbannen naar boven. Eerst twijfelde ik of ik daar wel zin in had maar ik ben blij dat ik boven naar het voetballen heb zitten te kijken. Want wat heb ik met enorm veel plezier zitten kijken naar de Spanjaarden. Hun trainer, de Argentijn Diego Simeone staat net zoals onze eigen Ruud Kaiser met zo’n passie langs de zijlijn, niet normaal. Simone wil het liefst als een jonge hond langs de lijn rennen om maar niets van het spel te hoeven missen. Hij voelt de pijn als een van zijn spelers geblesseerd raakt en gilt het uit van woede als de scheids ook maar een keer tegen zijn team fluit. Dit gecombineerd met geweldig combinatie voetbal, strijd, slimheid en een ongelooflijke efficiëntie maakte het dat ik  zat te juichen bij alle 3 de doelpunten van Atletico Madrid.

Maar het meest gefascineerd was ik toch door de reclame die op het shirt van Atletico stond: Azerbaijan, Land of Fire. Hoe komt het dat een land als Azerbaijan hoofdsponsor wordt van een Spaanse Club? Azerbaijan wil zich promoten, wil de wereld laten zien we ze zijn en waar ze voor staan, althans dat geeft de uitleg via deze link aan http://en.clubatleticodemadrid.com/noticias/much-more-than-a-sponsorship.

Dit heeft me aan het denken gezet en ik kan trots aangeven dat ik niet enige was. Er is nl. een stad in het zuiden van ons land die de beschikking heeft over flink wat geld dat ze verkregen hebben door de verkoop van de plaatselijke energie leverancier. Deze stad geeft nu flink wat van dit geld uit aan diverse bruggen, 17 miljoen aan de ene, en meer dan 6 miljoen al aan een ander brugje. Maar de grote baas van deze stad in het zuiden wil meer. Hij wil naast bruggen, kunst, tentoonstellingen en nutteloze gebouwen ook dat deze stad (inter)nationaal op de kaart komt te staan. En hoe kun je dat het beste doen ? Juist, met voetbal! En dat is waar de grote baas van de stad ‘s-Hertogenbosch,want daar heb ik het over, genaamd Ton Rombouts aan dacht toen hij gisteren avond Atletico op TV zag schitteren met Azerbaijan, Land of Fire op hun borst. Ton zag zich staan in een geheel vernieuwd Bosch stadion de Vliert waar hij samen met 40.000 andere Bossche gekken naar de warming up van FC Den Bosch tegen Bayern Munchen aan het kijken was. Ton zag zich de handen schudden van Michel Platini. Ton zag zichzelf aan Johan Cruijff uitleggen dat die uitspraak van Cruijff laatst toch echt geen goed Nederlands was en het leek hem meer dan leuk om samen met Ramon Abramovich via een rond vaart op de Dieze zijn stad te verkennen. Ja Ramon, da’s wat anders he! als met dat zielig jachtje van je op de Middellandse zee te dobberen.

Omdat de burgemeester van ‘s-Hertogenbosch iemand is die niet afwacht maar aktie neemt belde Ton direct zijn wethouders op om zijn idee te bespreken. Iedereen, iedere wethouder, iedere ambtenaar die Ton sprak over zijn plan was overweldigd en onder de indruk. ‘s-Hertogenbosch zal op wereld kaart gezet worden door voetbal en wel via de club uit de eigen stad F.C. Den Bosch. Via de connecties die indevliert.nl heeft zijn wij erachter gekomen dat de eerste gesprekken tussen de gemeente ‘s-Hertogenbosch en F.C. Den Bosch deze ochtend in het geheim in Motel de Witte in Vught hebben plaatsgevonden! Maar dat is nog niet alles! Omdat Ton en de de Gemeente ‘s-Hertogenbosch zoals in al hun daden enorm doortastend zijn hebben wij de primeur.

De Gemeente ‘s-Hertogenbosch wordt voor de komende 5 jaar hoofd en shirtsponsor van F.C. Den Bosch!!!!!

De bedragen die in de wandelgangen genoemd worden zijn, 1e 3 jaar 10 miljoen per jaar om daarna door te stoten naar de (inter) nationale top via een bijdrage van 12,5 miljoen per jaar. F.C. Den Bosch roemt de sponsorovereenkomst bij monde van Maarten de Gruyter voorzitter van de raad van commissarissen “Dat is voor alle partijen een win win situatie!, FCDB kan weer jaren vooruitkijken en de gemeente ‘s-Hertogenbosch krijgt via onze club het platform van naamsbekendheid dat ze verdienen”.

Wij van indevliert.nl zijn ook enorm blij dat onze burgervader Ton Rombouts heeft ingezien dat het onnodige geld uitgeven moest stoppen en nu echt iets doet waar de stad wat aan heeft!

Ton, we weten dat we nu wel deze primeur van je afpakken door dit nieuws via indevliert.nl wereldkundig te  maken. Maar Ton, dit geweldig idee!!!  Alle eer komt jou toe, dus de komende tijd is het aan jou! Dus Ton, je weet wat te doen. Want stel je voor Tonneke Rombouts, geboren 2 juli 1951 in het mooie Waspik naast alle wereld voetbal leiders, wauw…………………………die kans krijg je nooit meer in je leven!

 

 logo_merkstrategie_sH