Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

“onze Nico” Dijkshoorn

Vandaag mocht ik de nieuwe VI weer ontvangen. Nieuwsgierig of er iets over ons clubske geschreven zou zijn zag ik dat de Columnist Nico Dijkshoorn voor zijn colum “geinspireerd” was door de Brabantse clubs FC Den Bosch en NAC.
Nou Nico, hierna te benamen als “onze Nico”, na je stukske gelezen te hebben en je profiel foto gezien te hebben op de Vi website wist ik al meteen hoe jij in het leven staat:
Als een zogenaamd almachtig wetende, denkend boven iedereen staande, zich van niemand aantrekkend “sterke” persoonlijkheid. Tja.

Zo wist “onze Nico” zogenaamd niet dat FCDB nog bestond, “hij had al jaaaren niks van FCDB gehoord” aldus “onze Nico” sarcastisch (laat Sarcasme AUB maar aan ons over …). Wel “onze Nico”, waar ben je het afgelopen jaar mee bezig geweest?? Niet met voetbal in ieder geval. Want dan zou je geweten hebben dat FCDB winterkampioen was geworden met meer dan aantrekkelijk voetbal. Dan zou je ook geweten hebben dat FCDB al 8 maanden bezig is om maar een antwoord te krijgen van de licentie commissie van de KNVB uit Zeist.

Maar ja, omdat “onze Nico” niet veel van voetbal weet vind hij het veel leuker om mensen belachelijk te maken die spontaan naar Stadion de Vliert zijn gekomen omdat ze de hobby, waar ze zich al hun hele leven mee verbonden voelen en diep in hun hart zit in gevaar zien komen.
Lekker gemakkelijk scoren zo he “onze Nico”? Ik wil daarom graag voorstelllen dat je je sarcasme en negativisme maar eens botviert op het beleid van die Bobo’s uit Zeist. Daar heb je een clubje waar je jezelf helemaal aan kan spiegelen want daar zitten veel van jou soort persoonlijkheden.

Maar nee, dat doet “onze Nico” niet, want hij vind het belachelijk dat de gemiddelde supporter om zijn club geeft en niet direct in zwijm valt van de culturele hoogstandjes van een derderangs journalistje die het nog steeds niet kan verdragen dat zijn zoon bij AZ is weggeschopt en niet hijzelf, maar Matthijs van Nieuwkerk de grote man is van DWDD en hijzelf maar genoegen moet nemen met 1 minuutje roem per week.

Dus “onze Nico”, we van FCDB weten heus wel dat we in het verleden dingen niet goed gedaan hebben en we van FCDB zullen ook zeker wat misstappen maken in de toekomst, Maar wat wij zeker goed weten is dit:

We hebben geen behoefte aan het ongelofelijk misselijk gezeik van jou.

MET HEEL MIJN HART HOU IK VAN JOU,
FC DEN BOSCH, IK BLIJF JE ALTIJD TROUW!!!!!!!!!!!!!!!

PS helaas kon ik me niet inhouden om te reageren op de column van “onze Nico”.
Heeft ie toch weer de aandacht waar ie zo op kikt…..