Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

Overhandiging aanvoerdersband aan Anthony Lurling

Donderdag 19 maart was het zover. We mochten de indevliert aanvoerdersbanden voor de rest van het seizoen 2014/2015 overhandigen aan onze aanvoerder Anthony Lurling. En wie kan dit beter doen als de man die ons op het idee bracht om de indevliert.nl aanvoerdersband voor FCDB te gaan maken? Juist onze eigen materiaal man Frank van Daal!

IMG-20150319-WA0016

Zie ze dan ook allebei trots staan te stralen, Frank vanwege de overhandiging en onze Ant omdat hij zich nu echt als aanvoerder van FC Den Bosch kan profileren! Maar deze 2 krullenbollen zijn niet de enige die het leuk vinden. De hele vak A crew van indevliert.nl staat te glimmen van trots over het resultaat.

IMG-20150319-WA0021 IMG-20150319-WA0015

Verder is een ding zeker, de haarstijl bij FCDB is er een van zo goed als niets, wat dat betreft passen we goed bij de financiën van de club……

Maar de haarmode bij FCDB laten we maar zoals die is. Want wat we echt leuk vinden is dat we de aanvoerdersband die Anthony zal dragen tegen Roda JC en daarna zal signeren, de eerste zal zijn die indevliert.nl zal gaan verloten en weggeven aan onze trouwe volgers! In totaal hebben we na Roda JC thuis nog 7 wedstrijden en dus 7 banden om weg te verloten!

Als je de facebook pagina van indevliert liked blijf je niet alleen de rest van het seizoen een kans houden op zo’n unieke aanvoerdersband maar ben je altijd direct op de hoogte van alles van indevliert.nl!

like_us_facebookA-copy

Voor degene die de vorige facebook post ook hebben gedeeld, zet dit op OPENBAAR anders zien we je niet en kunnen we je niet meenemen in de verloting!