Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

Toch sprake van grote inversteerder Fc Den bosch?

Zoals vele van ons, heb ook ik mezelf de laatste week afgevraagd of Fredje inderdaad vanaf het begin de sjeikgrap doorhad. En telkens kwam ik tot de conclusie dat dit niet het geval kon zijn, onze fred was als TD wel redelijk goed in het aantrekken van nieuwe spelers maar het op tijd doorhebben van deze pownews grap daar achtte ik hem toch niet slim genoeg voor.

Totdat ik op vrijdag de 13de een mailtje in mijn postvak zag van een niet nader te noemen medewerker van Fc den Bosch dat mijn mening hierover plots veranderde. Fred van der Hoorn is niet alleen een goede Technisch directeur, ook als Algemeen Directeur is hij briljant en iedereen een stap voor. Wat bleek, Fredje heeft op een slimme manier ingespeeld op de sjeikgrap en handig gebruik gemaakt van Pownews.

In de mail die ik dus had ontvangen stond de ware reden van het bezoek aan Turijn van Fred en de RvC. Men ging naar Turijn voor een gesprek met een buitenlandse inversteerder en dankzij Pownews kon hier nu mooi de aandacht van afgeleid gaan worden. In samenspraak met de RvC heeft Fred de mails beantwoord van deze zogenaamde sjeik en een ontmoeting geregeld. Uiteraard zou hij zelf niet gaan maar 2 mensen die geen enkele bevoegdheid hebben en dus de club ook geen schade kon berokkenen.

Zo werden van de Kamp en Heeren naar voren geschoven met de opdracht om gewoon wat dingen te roepen en op alle eisen van de sjeik in te gaan hoe bizar deze ook zouden zijn. Dat hierbij de spelers en onze succesvolle en zeer populaire trainer beschadigd zouden worden dat maakte niet uit. Wat moet Fred op zijn directeursstoel gelachen hebben toen bij vi en later op Pownews de hele zaak naar buiten kwam.

Hij, onze Almachtige Fred, had dus mooi in Turijn de deal van zijn leven afgesloten en samen met de RvC de toekomst van onze FC gegarandeerd. De voorwaarden van deze vriendelijke, goedlachse en wat oudere inversteerder waren ook heel wat anders dan het weren van homofiele spelers, het gescheiden zitten van mannen en vrouwen op de tribunes en het met zwart geld betalen aan Fc Den Bosch.

De enige voorwaarden die onze nieuwe geldschieter schijnt te hebben is dat onze trouwe hoofdsponsor Toshiba behouden blijft als shirtsponsor en dat Fredje elk jaar verkleed als kerstman tijdens Bosch Winterparadijs onder de kerstboom op de Parade, liedjes gaat zingen en warme chocomelk uitdeelt.

Hierbij wil ik iedereen maar vooral Fred nogmaals bedanken voor het positief in het nieuws brengen van onze FC in de media, dit hadden onze supporters niet beter gekund.

Voor allen alvast fijne feestdagen en een gezond en sportief 2014.