Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

VALLEN EN OPSTAAN

Wat doet een FCDB supporter op een grauwe saaie zondagmiddag.
Dan gaat ie lekker lezen in het jubileumboek “Vallen en opstaan” van ons clubske FC Den Bosch dat al weer 50 jaar bestaat.

En ik moet zeggen, het mag de komende tijd nog wel vaker een keertje grauw en saai zijn want “Vallen en opstaan” heeft me meer dan positief verrast.

50 korte verhaaltjes over alles en iedereen die wat met FC te maken heeft of een verleden heeft bij de club staan erin. Verhalen over oud spelers, trainers, vele anekdotes  en natuurlijk waar FC voor bestaat: de supporter, komen aan bod in dit leuke boek.

En wat het nog meer bijzonder maakt is dat ik er als seizoenkaarthouder nog in vermeld sta. Altijd mooi als ik over 25 jaar bij het volgende jubileum aan mijn achter achter kleinkeinder kan laten zien dat die ouwe net als zij al jaren Fan is van FCDB!

20151213_161509