Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

We are zeeing sorry out of the grond of us hart!!!!!!!

“Wat is dit nou?” dacht ik afgelopen zondag toen ik de mail las die wij van de CAA oftwel Creative Artists Agency uit 2000 Avenue of the Stars, Los Angeles, CA 90067, USA  in onze mailbox hadden gekregen. De CAA is blijkbaar een van de top agentschappen uit de Amerikaanse filmindustrie die de belangen behartigen van vele sterren zoals George Clooney, Brad Pitt en Steven Spielberg. Maar ze behartigen dus blijkbaar ook de belangen van Chris Burke! Wie? Chris Burke, oftwel Corky uit de serie Life goes on. Dat we lezers hebben tot in de Bommelerwaard was bekend maar de CAA was getipt door een Amerikaanse lezer van indevliert.nl dat wij hun client hadden vergeleken met Jeffrey Vlug. De CAA had onze post vertaald en doorgestuurd aan Chris “Corky” Burke die hierdoor zeer aangedaan was. Chris was zo ontzet door onze vergelijking van hem met Jeffrey dat de CAA ons nu dringend heeft verzocht om een rectificatie te plaatsen. Dit heeft ons aan het denken gezet. En ja, we kunnen ons eigenlijk wel voorstellen dat niemand, maar dan ook niemand vergeleken mag en kan worden met Jeffrey Vlug. Dus, Mr. Chris Burke, bij deze:

We are zeeing sorry out of the grond of us hart!!!!

Tja, zo zie je maar dat je soms meer moet nadenken voordat je wat zegt en vertelt. Een wijze les! Deze les zou onze oud directeur Peter Bijvelds ook eens ter harte moeten nemen! Want wat ons Petertje nu weer uitkraamt in zijn “exclusief verhaal” voor het weekblad regio ‘s-Hertogenbosch, sjonge,sjonge!!! Ons Veghels oud directeurtje met zijn smeuige accent is toch echt wel iemand waar je tegenop moet kijken. Hij is niet rancuneus, heeft FC leren kennen als groter zijnde als dat hij verwacht had en Petertje had graag zijn werk bij FC afgemaakt. Deze zelfbenoemde vriend van Fred “JUMBO” van Eerd had al bijna een nieuwe grote sponsor uit de ijsindustrie binnen die goed zou zijn voor enkele tonnen. Maar Arthur Hoyer van snackbar “de Dageraad” vertelde mij zojuist dat ie toch wat anders bedoelde toen ie tegen Petertje had gezegd dat ie de jeugd afdeling van FC van de zomer wel met gratis raketjes wilde sponsoren als het echt warm zou worden!!!!! Dus Peter, we denken dat het inderdaad toch maar beter is dat je de boel ergens anders in de maling gaat nemen!?

Ik weet nog wel een adresje, zo’n 20 km zuidelijker van ‘s-Hertogenbosch. Bij onze tegenstander van dit weekend FC Oss. Want daar proberen ze de KNVB in de maling te nemen. De worstjes uit Oss hebben namelijk enkele weken geleden met hahahaha jaja 8-0 gewonnen van FC Emmen, 8-0!!!!! FC Oss stond tot deze wedstrijd troosteloos onderaan en degradatie naar de amateurs lonkte alweer. Maar nee, FC Oss ging op 14 Maart jongstleden helemaal los. Ze waren niet te houden en door de 8-0 overwinning zijn ze verlost van de hatelijke laatste plaats. Maar beste, altijd vriendelijke buren uit Oss. Denken jullie nou echt dat de rest van Nederland hier intrapt? Omdat alle 1129 toeschouwers die bij deze wedstrijd aanwezig waren dit wel doen??? Echt, jongens ga Peter Bijvelds in de maling nemen maar niet ons!!!! We zullen as zondag zien of FC Oss echt zo goed is of de boel, zoals iedereen denkt, heeft omgekocht op 14 maart! Zoals altijd hebben wij van de Crew van de Eretribune vak A er weer zin in! Want hoe je het wend of keert, ik vind een wedstrijd tegen een streekgenoot toch altijd veel leuker als een wedstrijd tegen pakweg Achilles 29. Dus Benjamin van de Broek, pak die lelijke van der Sloot bij zijn ballen zondag en laat pas na 90 minuten los! En Quekel, maak een hatrick zodat ik verlost ben van dat gezeik  van die Osse collega die nu weer iedere dag aan mijn buro staat om mij te waarschuwen omdat FC Oss errug in vorm is……..Zodat we weer eens gaan voetballen tegen andere streekgenoten en wij weer andere collega’s kunnen waarschuwen dat Maguire toch echt wel beter is dan Maher!!!!!!!!!!!

HEYA Den Bosch!!!