Huidige stand GS W G V DV DT DS PT
  24 4 7 13 24 42 -18 19

And the winner is!!!

Mokkend liep de vak A crew de tribune af na de wedstrijd tegen Roda JC. Weer niet gewonnen. Alleen de laatste 10 minuten zagen we iets wat er op leek. In de gracht van de Ere tribune wachtte ik op mijn maten terwijl de stadion speaker aankondigde dat hoofdsponsor Van Wanrooij ook deze keer een mooie koelvrieskast combinatie onder de seizoenkaarthouders zou verloten. Iedere keer als ik dat hoor denk ik weer: Bij FC hebben ze echt wat met koelkasten, ik weet niet wat dat is…
Ik luister verder naar de stadionspeaker. “Deze keer is de gelukkige, de heer AJJ…” He dacht ik, effe opletten want zo begint mijn naam ook. En ja hoor!! De kale blogger was de gelukkige winnaar van de mooie koelvrieskast combinatie met inhoud!!

WP_20150403_001

Ik kon het het niet geloven! Want hoe lang hebben we wel niet zitten te hopen om een keer wat te winnen, jaren hebben we zitten te azen op zo’n mooie bleu ray spelerdt die TOSHIBA iedere wedstrijd weggaf.

Dus vandaag mijn prijs opgehaald in Waardenburg bij Van Wanrooij. Om daarna het enorme gevaarte met bloed zweet en tranen naar de zolder te manouvreren. Sjesus, wat is dat ding zwaar en groot, dat ging maar net!

WP_20150403_002

Maar nu krijg ik links en rechts te horen dat ik toch maar mooi geluk heb. Maar ik geloof niet in geluk, Geluk is iets wat je in mijn ogen afdwingt en niet vanzelf komt. In mijn geval komt het wellicht doordat ik al tientallen jaren op de tribune zit bij FC en dan is de kans steeds groter dat je een keer wat wint!

Hetzelfde wat voor mij telt, geldt ook voor de voetballers van FCDB. Ik heb flink moeten zweten om mijn mooie prijs op zolder te krijgen (had ik er overigens heel graag voor over) maar het zweten, tesamen met bloed en tranen, dat verwacht ik vanavond van ons FC. Ook al gaat deze wedstrijd voor ons bijna nergens meer over er is nog wel zo iets als eer. En eer haal je in een wedstrijd tegen die uit Oss. Ik noem het een wedstrijd want een derby kun je het vandaag niet noemen. We weten allemaal wel waarom!

Dus Anthony, ga met de andere Bosschenaren in het elftal van FC, Jordy, Moreno en Justin, vanavond voorop in de strijd en dwing voor je supporters af wat we weer zo graag willen hebben, geen geluk maar eer.

Wat de meeste supporters zijn op dit moment toch wel een beetje murw gebeukt door de slechte resultaten en hebben nu gewoon wel recht op wat geluk en eer vinden wij!!!!